Këngëtarja, Greta Koçi ka theksuar linjat me veshjen e ngushtë.

E veshur në të kuqe, ajo ka venë pah të pas.met.

Artistja shqiptare, shihet e rregulluar me makijazh dhe ka pozuar.

Komentet dhe pëlqimet nuk i munguan në foto.

Ndryshe, Greta ka një numër ndjekësish në Instagram ku shpesh publikon postime të shumta duke qenë aktive.