Mbështetës të PS-së kanë filmuar kreun e PD-së, Lulzim Basha ndërsa ishte në Kukës ditën e sotme në kuadër të fushatës së zgjedhjeve të 25 prillit.

Bazuar në videon e publikuar, ai ndodhet në pjesën e prapme të makinës duke fjetur gjumë. Fushata intensive e zgjedhjeve dhe takimet me qytetarët duket se e kanë lodhur Bashën.

Kujtojmë se Basha gjithmonë është kritikuar nga Partia Socialiste se ai flen gjumë e nuk ka bërë asgjë për vendin, as në kohën kur ishte kryetar bashkie i Tiranës e as në krye të PD-së.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur