Dy të rinj janë vi ktima të një aks i denti tr ag jik që ndodhi pasditen e shkuar përgjatë autostradës A4 midis San Dona di Piave dhe Cessalto në Itali.

Ata janë shqiptari 34-vjeçar, Eder Shqalshi dhe kolegu italian, Erik Galluzzo, 28 vjeç.

Të dy ishin banues në Talmassons në prov incën e Udine dhe po udhëtonin në bordin e një kamionçine që për shkak të shka qeve ende nën he tim, go diti një kamion.

Përpla sja ishte mjaft e dhu nshme, duke mos u dhënë asnjë shpresë dy të rinjve për të mbijetuar.

Ata u nxorën nga pjesët metalike të mjetit nga zja rrfik ësit. Ekipi mjekësor që mbërriti në vendngjarje nëpërmjet një helikopteri i shpalli ata të vde kur në vend.