Ditën e sotme u regjistrua një ngja rje e rë ndë në Evia të Greqisë, ku tre elektricistë hum bën je ën gjatë riparimit të një shtylle korrenti.

Sipas mediave greke njëri prej tyre ishte shqiptar. Ndërkohë, pak më parë është zbuluar edhe identiteti i personit në fjalë.

Sipas “Balkanweb”, shqiptari që ndë roi jetë quhet Aleks Bruka. I riu nga Rrësheni kishte zgjedhur Greqinë për të jetuar, për të siguruar të ardhura për familjen e tij.

Mirëpo, ai ka pasur një fat tra gjik, duke ndërruar jetë në vendin e punës. Përpos tre elektricistëve që ndërruan jetë, dy grekë dhe shqiptari edhe një tjetër mbeti i l ën duar nga inc identi tr agjik.