Sot në ‘Përputhen’ u transmetua takimi i Sarës me konkurrentin e ri, Shkëlqimin. Sara nuk i kurseu provokimet dhe kjo nxiti një koment epik nga opinionisti Arjan Konomi.

Arjani i tha Sarës se duket sikur ka kaluar një kohë të gjatë në bu rgun e grave. “Gjithmonë në këto takime o Sara sikur sapo ke dalë nga burgu i grave, pas një dënimi të gjatë. Djali i parë që të që llon…”, tha Arjani duke shkaktuar shumë të qeshura në studio.

Sara dhe Shkëlqimi u takuan në palestër. Ata bënë ushtrime së bashku, ndërthurur me biseda dhe flirtime.