Detaje të reja kanë dalë nga gjetja e trupit të pajetë të Arjan Salës, rojes që sak rifikoi veten për të shpëtuar punonjësit e magazinës që u përfshi nga fla kët tek Casa Italia.

Sala është gjetur i paj etë, i dje gur në disa pjesë të trupit, në një dhomë të mbyllur. Ai ka te ntuar të dalë jashtë por nuk ka mundur dot.

Ka qenë xhaxhai ai që ka identifkuar trupin, pas gjetjes nga zja rrfik ësit dhe pol icia.

Ndërkohë familjarët kanë publikuar edhe lajmërimin për lamturmirën e fundit të Arjanit. Ai ka lënë pas një fëmijë 2 vjeç.