Ky është 33-vjeçari Arjan Sala, punonjës i sigurisë në një magazinë në Tiranë, ku pasditen e të mërkurës ra zja rr dhe prej shumë orësh nuk dihet asgjë për fatin e tij.

Ty mi dhe gaz rat vazhduan të përhapen edhe dje, duke e bërë më të vështirë ndërhyrjen e forcave të specializuara, për shkak edhe të asfiksisë së mundshme.

As sot nuk ka ende asnjë të dhënë për gjendjen e punonjësit të si gurisë.

I riu që arriti të shpëtonte shtatë persona kur ra zja rri në magazinën e qendrës tregtare, por vetë mbeti brenda.

Familjarët e punonjësit të sigurisë, në lot e dhimbje kërkojnë nga shteti të shpejtohet me kërkimet për gjetjen e tij, i cili është i martuar dhe ka një fëmijë të vogël.