Sindi ka qenë në qendër të vëmendjes në dy puntatat e fundit të “Përputhen”. Në puntatën e të hënës konkurrentja u çua në këmbë dhe iu kthye ashpër Julit, Mevlanit dhe Rinianit ndërsa bëri edhe një deklaratë që nuk u besua e u kundërshtua me forcë edhe nga opinionisti.

Sindi tha se në program tani e tutje do të jetë vetëm për Muratin. Ish-konkurrenti, Fation Kuqari ka dhënë një mesazh në lidhje me këtë situatë duke porositur Muratin që të qëndrojë larg Sindit.

“Abi (Vëlla) mos bjer në grackën e kësaj se more fund”, shkruan Fationi me një ‘emoji’ duke vjedhur vrerë.

Në një tjetër postim, duke mbuluar fytyrën e Sindit, Fationi shkruan se do ta thyejë telefonin, duke lënë të kuptohet se nuk e duron dot Sindin.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur