Para se të híqte dorë përfùndímisht nga “Për’puthen”, Fation Kuqari hòdhi akùza të fòrta për Melisa Lleshin.

Ai u shpreh se ajo kishte kríjuar lídhje të fshéhtë me një nga djemtë e emísionit dhe shkoi aq làrg sa e akùzoi vajzën flokëkuqe se ajo kishte krýer edhe màrrëdhénie.

Fationi nuk preferoi të jepte détaje të tjera, ndërsa Melisa i hòdhi pòshtë këto akùza. Edhe pse Fationi nuk e tha emrin e djalit me të cilin preténdonte se Melisa ishte në lídhje, publiku zbùloi se bëhej fjalë për Andi Shehun.

Shpesh dolën edhe foto e détaje, të cilat linin të dýshonin se Andi dhe Melisa ishin realisht në një màrrëdhénie, por dy protagonistët i mòhuan gjithmonë këto zëra.

Tashmë të tre ata nuk janë më pjesë e emísionit dhe Melisa me Andin vazhdojnë të shfàqen në shoqërinë e njëri-tjetrit, por thjesht si shok.

Mirëpo si i ka màrrëdhëníet Fationi me Andin?

Gjatë ditës së djeshme, ish-konkurrenti i “Për’Puthen” ka zhvilluar një intervistë vírtuale me fansat e tij. Shumë prej tyre janë intéresuar për rapòrtet e tij me Andin. Fationi  preferoi t’ju përgjigjej shkùrt të gjithëve.

“Shumë pyetje të tilla. Nuk kam asnjë kòntakt, nuk flas”, është përgjigjur ai.

Në një farë mënyrë Fationi pohon dýshimet e ndjékësve për lídhjen e fshéhtë të Andit dhe Melisës. Ai vazhdon të flasë me pjesën më të madhe të ish-konkurrentëve dhe vetëm ata të dy i ka héqur nga lísta.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur