Konkurrenti që u fut në dhomën e rrëfimit, ishte Elvisi, e ai tregoi se vetëm me Sindin ka komunikuar në telefon jashtë emisionit.

Sindi çmen det nga dhurata e Elvisit dhe e puth

Loco gjithashtu tha se ka pasur vajza të tjera që kanë shprehur dëshirën për të dalë me të, por ai vazhdon të jetë i vendosur se është aty për Sindin.

“Mund të kem pëlqim për vajzat e tjera, por vazhdoj t’i qëndroj deklaratës time,” tha Loco.

Kjo ngriti pikëpytje tek opinionisti Arjan Konomi, i cili e pyeti: “Ah do me thënë ti po rri me Sindin vetëm se dhe deklaratën por në fakt të pëlqejnë vajzat e tjera?”

“Jo unë rri me Sindin sepse dua, pavarësisht se mund të kem dëshirë për të dalë me vajza të tjera,” tha Loco. Këtu ndërhyri edhe Sindi: “Mos u merr me plakun Mere o Loco, se dihet që na sulm on gjithmonë ne të dy”.