Konkurrentja e “Përputhen”, Ledjana ka marrë një mesazh të rë ndë nga një ndjekëse. Ajo i ka uruar v dekjen, vetëm që Mevlani të jetë i Antonelës.

“Ishalla në v a rr sa më shpejt ja lëshon Mevlanin Antonelës”, i ka shkruar ajo. Ledjana e ka publikuar mesazhin në Instastory dhe ka reaguar e prekur.

Ajo shkruan se ka arritur në një pikë ku më shumë qa n se qesh.

“Nuk i kam marrë asgjë askujt dhe nuk do ta bëj. E vetmja gjë që kurrë nuk kam dashur është që fama dhe emisioni të ndikojë në gjendjen time emo cionale dhe të arrij në një pikë të tillë ku më tepër qaj se sa qe sh”, ka shkruar Ledjana.

Image