Ana është larguar mbrëmjen e sotme nga “Përputhen”. Konkurrentja u shpreh se ndihet e trazuar dhe kërkoi largimin nga programi. Ajo kishte një propozim për Rinianin, që mar rëdhë nien e tyre të vazhdonin jashtë, por ai nuk pranoi.

Debati

Ana: Jam shumë e presionuar, kam parë shumë komente neg ative. Unë do kisha dëshirë që njohjen tonë ta vazhdonim jashtë programi, s’e di sa i gatshëm je për këtë. Unë kam humbur veten, s’di më ça dua unë. A është pëlqim, presion, kompleksim dhe nëse do rri akoma këtu do jem prapë e kompleksuar…

Riniani: Më vjen keq po nuk të besoj. Je shumë e influencuar nga publiku se i ke përmendur tre herë deri tani. Dhe ti pretendon që unë të dal dhe të përjetojmë këtë historinë tonë mbase dhe pastaj të më thuash ik. E kam humbur besimin te ty.

Ana: Unë e kam parë veten shumë herë në atë takim dhe nuk i kam dhënë emër. Nuk mundem kështu.