Në një debat të fortë janë përfshirë Andi dhe Jasmina, pasi kjo e fundit pati një reagim mjaft të ash për pas takimit të Andit me Sarën.

E madje, në një moment, Jasmina nuk kurseu as ofen dimet , duke i quajtur të dy “kokëboshë”. Kjo bëri që Andi të ngrinte tonet ndaj Jasminës, duke i thënë “ça të duket vetja ty”?

Debati:

Jasmina: Shyqyr që mbushën barkun se kokën e kanë të dy bosh. Andi: Ça po të duket vetja që të flasësh kështu?

Jasmina: Jasmina jam, ça ke?

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur