Juli ka patur takimin e parë në “Përputhen” sot. Ai doli në një takim me Antonelën, të cilën e mori me vete për një udhëtim në mal. Juli kishte marrë thi kë me vete për tu mbrojtur ndërsa Antonela gjatë takimit bërtiti duke thënë “Ledjana zhduku”.

Juli: Unë them t’i vra sësh ti kafshët, unë do rri në shtëpi, të mbaj kalamajtë e të shoh telenovela.

Antonela: Po th ikën për cfarë e mban?

Juli: Për të mbrojtur veten.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur