COVID-19 i mori jetën 17-vjeçarit Qamil Seiti ditën e djeshme, i cili ishte pa asnjë sëmu ndje shoqëruese, një ngjarje tr.agjike që tron.diti të gjithë vendin.

Në një lidhje me skype në emisionin “Shqipëria Live”, shoku i tij i fëmijërisë, Xhuliano tregoi më shumë për të riun. Si e more vesh lajmin?

Si e more vesh që ishte i in.fektuar me Covid? “Ai kishte shumë qejf kuzhinën, si pasion dhe punonte kur kishte kohë të lirë, donte të ishte dikush për më vonë.

“Komunikova para 10 ditësh para se të prekej. Na ka ardhur e papritur në fillim që nga karantinimi sepse jemi dhe në moshë të re. Ai ishte tip energjik, nuk i tr embej diçkaje, nuk e mendonim shumë se do të pr keshim, ai mendonte për familjen për babanë, nënën. Familja e tyre përbëhet nga dy vëllezër dhe një motër më të mëdha se ai, të cilët janë në gjendje të mirë shëndetësore, veç babait”, tha Xhuliano.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur