Konkurrenti i “Për’puthen”, Mevlan Shaba, ka publikuar këngën “Love Story”, para tre muajsh.

Image result for mevlani perputhen

Pas publikimit të këngës, Mevlani ka lënë të kuptohet se kjo është një këngë ndarje dhe se i është kushtuar një konkurrentje të këtij emisioni.

I ftuar në “Shiko Kush Luan”, Mevlani kishte pranuar që ta thotë emrin e konkurrentes, por vetëm kishte thënë se në klip është edhe një “arushë”, duke e lënë të nënkuptohet se është për ish-konkurrenten, Fjorela Peto.

Ai kishte realizuar disa takime me të, dhe në një prej tyre ia kishte bërë dhuratë një “arushë”.