Ana Kauri është kthyer në një ndër vajzat më të pëlqyera nga “Përputhen”. Ajo është surprizuar këtë Shën Valentin nga një ndër konkurrentët e programit.

31-vjeçari Ervis Kurti i ka dhuruar një çokollatë me emrin dhe fytyrën e saj, së bashku me një trëndafil të kuq.

Ervisi hyri në “Përputhen” vetëm pak ditë më parë, duke shprehur pëlqimin e tij për dy nga vajzat: për Anën dhe Jasminën.

Ai i ka suprizuar të dyja vajzat me të njëjtën dhuratë.