Mbrëmjen e kaluar, opinionisti Arjan Konomi kritìkoi djemtë e emisionit “Për’puthen” që të ishin më realë në ekran dhe të shprehnin më shumë emocìonet e tyre.

Ai i sugjeroi djemve të bënin komplimenta më realë për vajzat, si përshembull t’u thoshin atyre “sa këmbë të bukura ke”, “më pëlqejnë flokët e tu” apo “ke fundshpinë të bukur”.

Gjithashtu, opinionisti akùzoi Sindin se kishte qèllime tìnëzare në emision, pasi e shihte shumë të afruar me djemtë në prapaskènë për t’i bërë për vete, si dhe e kishte parë edhe në kafene po me këta djem.

Pas emisionit, dy opinionistët e “Për’Puthen Prime”, Fatma Haxhialiu dhe Meridian Ramçaj kanë reàguar në rrjete sociale për akuzat dhe opinionet e Arjanit, me të cilin duket se s’kanë màrrëdhènie fòrt të mira dhe kanë debàtuar herë pas here.

“E dashur Sindi ishe shumë e qartë në argument dhe kush do, di të kuptojë! Dhe meqënse po të akùzojnë se flìrton me djemtë pas kuintave, kjo tregon që mesa duket paske shkuar vërtet për të gjetur dikë aty brenda! Gjuha sèksiste në këtë emision është tòkstike dhe e nevèrìtshme! P.s: Të komplimentosh të pasmet, shalët, gjoksin e një vajze dhe jo kàrakterin e saj nuk është vlerësim meqënëse ra fjala… dhe sa gjynah që Shqipëria është ende në këtë derexhe mentaliteti. Meqënëse ra fjala kjo quhet catcalling në botë dhe hà gjòba të mirë kur i bën në rrugë, lère pastaj t’i promovosh në ekran. Gratë dhe vajzat nuk janë lodra sèksùale, as kukulla me kùrdisje dhe kanë ca gjëra më shumë për të ofruar veç trupit! Elvis respekte, më rikthehet shpresa për rininë tonë kur dëgjoj djem si ti në argumentim!”, shkroi Fatma.

Gjithashtu, në mbrojtje të dy konkùrrentëve, Sindit dhe Elvisit doli gjithashtu dhe Meridiani.