Një iluzion optik po mbërthen internetin nëse imazhi i fotografuar është imazhi i një qeni apo një njeriu.

Njerëzit janë ndarë në dy grupime një grup thotë që është qen, grupi tjetër thotë që është njeri.

Në shikim të parë duket sikur është një njeri që po ecën në dëborë duke mbajtur një çantë shpine më figurën e një qeni pas. Nëse e shohim më nga afër dhe me imtësi shohim që duket diçka krejt tjetër.

Fotografia e cila u shpërnda në rrjetin social Facebook, është në të vërtetë imazhi i një Poodle të zezë( qen) që vrapon kundrejt kameras duke vrapuar. Ajo që në fillim u duk sikur ishte pjesa e pasme e kokës së njeriut është në fakt bishti i qenushit dhe çanta e njëriut është fytyra e qenit.