Shumë analistë, konkurrentë, por edhe fansa të programit ‘Për’puthen’ e kanë cilësuar si teknikë për rritjen e followersave në rrjetet sociale, lojën që Tea dhe Andi bënë në emision, por edhe pak ditë pas tij.

E ndërsa ky ska ndal u shoqërua me rritjen e numrit të folloëersave, sot Teas i ka ndodhur ajo që në fakt askush nuk e priste.

Llogaria e saj në Instagram është mbyllur. Ajo ka publikuar në faqen e qenit të saj një foto, në të cilën shihet se asaj i ka ardhur një mesazh për videon që publikoi në Youtube, ku tregoi të vërtetën e lidhjes së saj me Beartin. Pasi videoja është bl lokuar dhe fshirë, e njëjta gjë ka ndodhur edhe me “Instagram”-in e Teas.

“Në fillim video në Youtube, tani Instagrami! Çfarë tjetër?”, ka shkruar Tea e habitur. Siç duket ajo nuk po e kupton se çfarë po ndodh me llogaritë e saj dhe pse duhej t’i mbyllej faqja në Instagram.

“Meritoni të gjithë një shpjegim, kam qenë dhe vazhdoj të jem në një lidhje me Beartin por jo, nuk e kam trad htuar Andin. Mbaj përgjegjësi përpara të gjithë atij publiku që na ka mbështetur, na ka dashur dhe ju kërkoj falje, ju kërkoj shumë ndjesë. Sa e vështirë është të gjesh fjalët e duhura dhe të shprehësh gjithçka që ke në kokë dhe që ndjen. Ka ardhur koha të dini të gjithë të vërtetën.

Historia ime ka nisur gjatë takimit në “Për’puthen” te ajo mobileri, ku na është ngjallur një interes i pashpjegueshëm për njëri-tjetrin. Nuk e kishim idenë se çfarë do të vinte më pas. Mesin e nëntorit vendos të ndërmarr një udhëtim për në Kosovë.