Këngëtarja dhe moderatorja Luana Vjollca ka den oncuar së fundmi në pol icinë e Tiranës një person që e përnd iqte prej disa kohësh dhe ishte kthyer në shqetësim për të.

Pol icia ka njoftuar ditën e sotme se gjatë orëve të para të mëngjesit është arr estuar një 29 vjeçar nga Gjakova.

Mediat në Shqipëri shkruajnë bëhet fjalë për Ajdin Morinën.

Sipas pol icisë Morina është banues në Gjakovë dhe kishte shkuar mëngjesin e sotëm në rrugën pranë banesës së moderatores Luana Vjollcës, por është arre stuar në fla grancë. Por kjo nuk është hera e parë që Luana den oncon në po lici fansat që e përndje kin, pasi edhe në maj të 2020 e kishte den oncuar këtë person pasi se e përndi qte dhe e nga cmonte prej disa muajsh.