Fotot e Teas dhe Beartit po bëjnë xhíron e rrjetit prej dy ditësh tashmë. Mashtrími që ju bë miliona teleshikuesve me një histori të stístur dashurie mes Andit dhe Teas nuk u prít fare mirë.

Ndaj reàgimet në rrjet nga publíku ishin të shumta, ku shumíca shpréheshin të zhgénjyer që kishin besuar gjithë këto kohë se gjithçka çfarë ndodhte brenda progarmit ishte e vërtetë.

Në lídhje me këtë temë ka reàguar edhe Stresi. Reperi ka bërë një refléktim në lídhje me gjithë këtë sítuatë, duke théksuar se televizionet në vend ju japin réndësi figurave që nuk ofrojnë asgjë, por kanë shumë ndikim tek publiku.Stresi shprehet se të tilla programe nuk janë aspak edukativ, duke dhënë modele që nuk duhen ndjékur në asnjë lloj mënyre nga brezi i ri.

Stresi shtòn se në televizionet shqiptare ju duhet dhënë më shumë zé pròblematikave të vërteta të shoqërisë, që japin një zgjidhje dhe jo personazheve që pròmòvohen më kòt.

Statusi i plotë i Stresit

Mbasi harxhuam lòtët, kaq kohë, pas telenovelave turke, ku gratë nuk ngrihen nga vendi pa mbàruar deri në fund, sot në të gjitha rrjetet sociale flitej vétëm për telenovelën “ PërPuthen “ e për aktorët kryesorë, Tea Bearti e Andi.

O Zot i madhë, e kishin basarduar gocën e botës, fjalë nuk i kishin lënë pa thënë ! Dua të pyes, se unë ndoshta nuk arrij të kuptoj se cili ishte morali i këtij programi “ PërPuthen “? Aty sheh vetëm një të folur vùlgare nga femrat, deri në trémbje…!!

Si mùnd të prétendojnë të gjéjnë njeriun e duhur, aty mbrénda, ku ato me atë të folur, me atë të veshur… ose më mirë të themi të zhvéshur, trémbin dhe ato që janë jashtë ! Për çfarë qëllími pikërishtë në këtë sítuatë, kur njerëzit janë pa shpi, janë me fríkën e Covid 19, ju keni keni mbërthýer mbas TV, me këto emisione, në të cilat përveçse një dégjénerimi total, nuk kanë asnjë qëllím tjetër edukativ !Publikohen pamjet e reja/ Tea me Beartin të kapur dorë përdorë teksa dalin nga… - Top Channel

Ju, po i tregoni brezit të ri, të zihen vajzat për flokësh për një burrë, e djemtë me grùshta për një femër. S’e kisha menduar të arrijmë deri këtu, çfarë po shfaqin TV- të tona..!

Çfarë vlerash paraqesin, duke ndërtuar modele e shàbllone, që nuk janë për tu parë, e jo më për të marrë shembul. Në fillim u trémba, kur Renato Mekolli filloi të thýej pjata, në emisionin Hélls Kitchen, por sot dua ta falënderoj publíkisht për durímin, për mënyrën si e trajtoi atë “guzhinën e djàllit”, sepse iu mësoi aq shumë gjëra atyre konkurrenteve, sa nuk kishin për të mësuar kurrë. Dhe në fund fitueses ju dha një dritë jeshile, për të ardhmën e saj në guzhinë…

Po kjo “ Përputhen “ çfarë po promovon ?! Përveçse ato që promovojnë rrobat, të pàsmet, ngjyrat e flokëve që i ndërrojnë çdo dy min. çfarë tjetër po promovojnë… zgjuarsinë, edukatën, kulturën, apo çfarë ?! I bëjnë të famshme për çfarë…. çfarë bënë ?

Tùrp ! Për mua, mund të bëhen emisione e prodùksione për të rinjë, që duan të shkëpùten nga dròga…për ata që duan të dalin nga tùneli i érrët i jetës së tyre, po nuk po ju jepet asnjë mùndësi ! Po, të paktën ata kanë të drejtë, se vërtetë janë vetja e tyre, jo njerëz falso që nuk japin asgjë ! Nuk japin asnjë mesazh për të rinjtë. I nxjérrin pastaj, i bëjnë të famshëm…VIP-a, e mbùshin gazetat!