Jasmina është konkurrentja e re në Përputhen.

E apasionuar pas makinave dhe studente për Diplomaci, Jasmina 23-vjeçare tha se ka ardhur për të gjetur dashurinë dhe për të trazuar ujërat në emision.

Ajo u shpreh se ka pasur parapëlqimet e saj për Locon dhe djalin e ri Rinjanin.

“Jam person që dua shumë dashuri, përkëdhelje, vëmendje,” tha ajo.