Pas debatit mes Melisës dhe Edit mbrëmjen e djeshme në ’Përputhen Prime ka reaguar edhe Elvisi.

Ai i tha Melisës se ajo ka hyrë duke bul lizuar dhe tani po jep leksione bu llizimi.

Kjo ka sjellë edhe reagimin e menjëhershëm të Melisës e cila la studion dhe u largua duke qarë.

Ndërkohë sot në Përputhen , Melisa kërkoi ndjesë: E nxora të gjithën dje. I kërkoj ndjesë produksionit, ishte sjellje skan daloze e imja. Ishte javë e nga rkuar për mua, kur mbushet kupa dhe për një pikë mbushet.

E di që s’më ka hije një gjë e tillë, të gjithë kanë një thembër Akili, dhe kjo është e imja.

Unë nuk e kam për turp të kërkoj ndjesë.