Tea është vënë së fundmi në shë njestër të ish-konkurentes së ‘Përputhen’, Shqipe Hysenajt, e cila e akuzon se ajo dhe Bearti janë në një lidhje jashtë programit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur