Në një intervistë për “Daily Love Story”, Saimiri ka folur për kërkesën e Enxhëllit për t’u rikthyer në emision.

Ai tha se Enxhëll nuk kishte arsye pse të largohej, pasi gjërat mes tyre po shkonin shumë mirë. Saimiri ende nuk ka vendosur nëse do ta pranojë apo jo kërkesën e saj, pasi nuk e di çfarë është e drejtë dhe çfarë jo.

“Siç e thashë dhe aty në skenë, për mua është shumë e vështirë sepse dhe ikjen e saj nuk e kuptova. Ne kemi pasur takime nga më të bukurat, jemi ndjerë mirë me njëri-tjetrin, nuk kishte pse të largohej. Tani ky mesazhi që është bërë pishman, janë si një karusel ndjenjash, nuk di as vetë çfarë të mendoj, çfarë është e drejtë dhe çfarë jo”, tha ai.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur