Gjithmonë, Gold Ag ka treguar me krenari  se sa shumë e do atdheun dhe prej disa vitesh gëzon nënshtetësinë shqiptare.

Prej disa ditësh Gold Ag bashkë me familjen e tij po qëndrojnë në Shqipëri dhe me sa duket paskan pasur një arsye të veçantë të ardhjes së tyre në Tiranë.

Nëpërmjet një njoftimi në Instagram, ai tregoi që  djali i tij është pajisur me pasaportë shqiptare, si djalë i një prindi që tashmë vet e gëzon këtë nënshtetësi.

“Jam gj aku i ri i kombit ma t’vjetër. E gëzofsh shtetësinë shqiptare djali jem“- shkruan ai.’

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur