Në puntatën e sotme të “Përputhen Prime”, Andi dhe Tea bënë të ditur vendimin final në lidhje me ecurinë e marrëdhënies së tyre. Dyshja dolën të përputhur nga programi, për ta vazhduar njohjen jashtë.

“Ky është momenti që ne ta vazhdojmë rrugëtimin tonë jashtë, pa u penguar për t’u puthur apo përqafuar. Ta njohim njëri-tjetrin pa asnjë presion”, thanë ata.

Përpara se të largoheshin, ata kërcyen një vals në studio dhe shpërndanë llokume për të gjithë. Andi tha se llokumet në këtë rast janë për mbarësi.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur