Në puntatën e sotme të “Përputhen Prime” u transmetuan disa pamje të Atdheut dhe Sindit në prapaskenë. Fotot në fjalë ishin shkrepur nga Tea, kur dyshja mendonin se kamerat ishin të fikura.

Atdheu dhe Sindi shfaqeshin shumë të afërt me njëri-tjetrin, cfarë nxiti shumë debat në studio. Melisa e konsideroi Atdheun “Mevlan të dytë”, për shkak të mungesës së sinqeritetit.

Po ashtu, dy opninionistet e konsideruan Atdheun si një lojtar të fortë dhe shumë flirtues. “Atdheu është mashkulli tipik që shkon në lokal me të dashurën dhe ndërkohë flirton me kamarieren”, tha Elona Duro.

Konkurrenti tha se është mes dy vajzave, mes Sindit dhe Melisës, ndërsa Arian Konomi u shpreh: “Atdheu është për kë t’i dalë para sepse është i bindur që është shumë joshës, është shumë s eksi”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur