Eno Popi ka rezultuar pozitiv ndaj Covid-19, raporton Top Albania Rado.  Gazetari e ka marrë përgjigjen e tamponit ditën e djeshme, teksa bën me dije se është në gjen dje të mirë shën detësore dhe pa simptoma.

Popit i është dashur të karantinohet në shtëpi, por raportohet se do e vijojë pa pushim emisionin e tij në radio “nga kushtet e shtëpisë”.

Eno Popi ka marrë dhe një vendim, gjatë këtyre ditëve do të mbajë edhe një ditar karantine.

Kujtojmë që së fundmi ai vendosi t’i përkushtohej radios me një emision të ri, të titulluar “Filloje nga Zero” – “Dilema Sociale”.