Gjatë ditës së sotme është transmetuar takimi midis Muratit dhe Sindit. Në këtë takim pati shumë surpriza, teksa ra në vesh deklarata e vajzës së v irgjër e cila deklaroi se Murati është i denjë për të dhe se e sheh si partnerë të ardhshëm.

Sindi:

Po e shoh si partnerin tim të ardhshëm, me aq sa e njoh deri tani. Më pëlqen shumë qetësia që më jep Murati në takim. Unë mërzite, shumë edh enë takim nga një veprim i vogël edhe pse nuk e jap veten, por Murati më jep shumë qetësi.

Mirëpo kjo lumturi e Sindit është zbehur në momentin që vajza e pyeti për mendimin që kishin prindërit e tij lidhur me të, teksa simpatiku turk deklaroi se familja e tij e shikon si problem trupin e shkurtër të Sindit.

Murati:

Po thanë që je e ëmbël, por pak e vogël kështu, si fiz ik.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur