Pas gjithë periudhës së ‘zhdukjes’ Andi u rikthye fuq ishëm në program , teksa argumentoi edhe arsyen e gjithë kësaj pauze të tij.

Ai u shpreh se nuk kishte asnjë hatërm betje me produksionin, ndërsa në fjalën e tij theksoi se arsyeja e vërtetë e mungesës së tij në emision është angazhimi me disa çështje të tjera dhe prob leme familjare.

Ndër të tjera Andi tha se nuk kishte asnjë prishje të marrëdhënieve me Tean, teksa postoi edhe një foto në Instagram ku shihej nën shoqërinë e Teas.

Në foton e postuar në llogarinë e Andit, çifti shihet i lumtur pranë njëri-tjetrit. Ajo që ra në sy pas publikimit të fotos ishte komenti i Teas e cila komentoi me një zemër të kuqe, foton e saj në krah të Andit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur