Eris Aga është një tjetër djalë i cili është bërë pjesë e “Për’Puthen”, ndërsa shka ktoi shumë pëshpë rima në studio për faktin se si zgjodhi të hyjë në program. Që në nisje, ai u pa që ishte shumë i kuruar, ndërsa u fut në studio me jakën e këmishës të ngritur, duke ek spozuar edhe një varëse të trashë. I pari që reagoi ishte analisti, Arjon Konomi i cili tha se djali i kujtonte vitin ’97. Por si duket kjo mënyrë e të hequrit si ga ngster, fitoi zemrën e Melisës e cila e ftoi në takim. Mirëpo takimi shkoi aq mirë saqë djali nisi t’u bindej urd hrave të Melisës.

Pjesë nga biseda

 • Melisa: Si shumë i eg ër po bëhesh, mbylle këmishën. (Djali bindet) Pse nuk bën poezi?
 • Eri: Nuk kam bërë kurrë. Por do të bëj për ty
 • Melisa: Ça do të bësh tjetër
 • Eri: Të shohim në të ardhmen
 • Melisa: Si reagon kur je me ne rva
 • Eri: Shumë k eq
 • Melisa: Edhe me femrën?
 • Eri: Jo, jo nuk bëhet fjalë
 • Melisa: Me ça merresh
 • Eri: Ditën fle, në darkë dal. Shoh biznesin kur zgjohem, më pas dal
 • Melisa: Me alk oolin dhe femrat je mirë ëëë?
 • Eri: Tani nuk merrem më, jam bërë djalë i mirë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur