Stresi prej ditësh ndodhet larg Shqipërisë, pasi është arràtisur që nga moménti që polície shpalli në kërkim pas protéstave për vràsjen e Klodian Rashës.

Siç duket ky moment e ka bërë reperin të refléktojë në lídhje me gjithë miqtë që i kanë qëndruar pranë dhe që nuk i janë kthýer kùrrë kùndra.

Ai ka bërë një tjetër postim dhe ka paràlàjmëruar gjithë ish-miqtë, që sot duket se janë kthýer në àrmiqtë e tij, se do ju bëj një díss të fòrtë.

Para 2 vitesh reperi paràlajmëroi se do të publíkonte një këngë “Po foli i fundit”, por që deri më sot nuk ka pasur një projekt të tillë.

Ndërkohë reperi ka shpjeguar ditën e sotme në postimin e tij se këtë këngë nuk ja kùshtùn kundérshtàrëve, por njerëzve të tij që e kanë tràdhtuar. Në videot e tij nuk mùngojnë të shàrat dhe disa gjeste prej “bad boy”.

Personi i parë që ka reàguar ménjéherë pas këtyre fjalëve të tij është e ëma. Si gjithmonë ajo i ka dalë në krahë dhe e ka këshilluar reperin që të heqë dorë nga ky fjalor, sepse është në moshë të pjékur dhe nuk i ka hije.

Ajo i shkruan në mesazh reperit se do lutet gjithminë për të, por e inkùrajon të jetë i gàtshëm për të ndryshuar.

“Fillo nga pak të héqësh fjalorin e pistë dhe të shàrat në story! Djali im, je në moshë të pjékur e nuk të kanë hije tash se ke sédër dhe zemër të madhe. Fillo zemra ime e mùndohu me ndryshu pak!”- i shkruan ndër të tjera ajo të birit.

Teksa ka ndarë bisedën në Instastory, Stresi ka shkruar “Arsyja pse nuk dua të jem i kéq me njerëzit është nëna ime! Por, do vijë dita juaj së shpejti!”