Sot në “Përputhen” u transmetua takimi mes Anës dhe Fatjonit. Një takim interesant ku kishte masazh, deklarata dashurie dhe sherre.

Tërheqja fi zike mes tyre nuk mungon dhe jo vetëm kaq, pasi Fationi tha se Ana po i “hyn në zemër”.

Gjatë takimit Ana u shpreh se i pëlqen ta masazhojnë dhe Fatjoni ishte gati, por ajo nuk pranoi të zhvishej. Ndërsa Fatjoni menjëherë hoqi bluzën dhe Ana i bëri një mesazh.

Megjithatë nuk munguan dhe zë nkat pasi Ana e quajti Fatjonin egoist ndërsa ai e mori si urdhër një kërkesë të saj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur