Një ndër vajzat më të komentuara në “Përputhen” është padyshim Melisa Lleshi. Ajo është shumë e lirshme pasi është e mësuar me kamerat.

Dikur ajo ka qenë në rolin e Sofias në “Zonë e lirë”, por jo vetëm kaq. Melisën e kemi parë dhe në një klip muzikor.

Ajo ka marrë pjesë në klipin e këngës “1 sekond”, nga Çartani.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur