Një i moshuar ka befàsuar të gjithë teleshikuesit e Top Channel dhe në veçanti pjesémàrrësit e emisionit” Për’Puthen”.

77 vjeçari, Sadik Memaj kishte dërguar fillimisht një letër pranë emisionit, ku vlerésonte màksímalísht të praníshmit, por e preferuara e tij ishte Tea.

“Përgëzoj të gjitha vajzat, në veçanti Tean. Është shumë e pjékur, e përgëzoj për zgjedhjen”, tha Memaj.

https://www.photojoiner.net/image/VJtui2Ts

Drejtuesit e emisionit menduan ta ftonin Memajn në emison. Teksa po fliste nga vendi ku ulet zakonisht Arjan Konomi, i moshuari tha se “emisionin e ndjék bashkë me plakën”, ndërsa pati edhe një vérejtje për të rinjtë:

“Duhet të dëgjojnë më shumë dhe të flasin më pak”.

“E ndjék emisionin me gjithë plakën. Ajo më thotë është lojë, unë i them është e vërtetë. Ky emision më pëlqen shumë”, tha Memaj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur