Ekziston një mënyrë shumë e mirë, e thjeshtë dhe pa harxhhuar para për të zbardhur dhëmbët

Uthulla e mollës përmban acid malik dhe acid acetik. Ajo njihet për një sërë benefitesh shëndetësore që i sjell, e një ndër to është edhe zbardhja e dhëmbëve – veçanërisht nga kafja apo ni. kotina.

Pra, uthulla e mollës ndihmon në pastrimin dhe zbardhjen e dhëmbëve. Veç kësaj, ajo e freskon gojën dhe e largon erën e k eqe të gojës.

Ndër të mirat tjera tëuthullës së mollësështë edhe kapaciteti i saj për t’i hequr bak. teret dhe për ta zvogëluar malcimin.

Uthullën e mollës mund ta përdorni si pastrues goje. Këtë e bëni duke e shtuar gjysmë lugë gjelle me uthull molle në një gotë me ujë. Produktin e futni në një tas xhami dhe në mëngjes e përdorni si pastrues goje.

Pas kësaj, i pastroni dhëmbët me furçë si zakonisht dhe procedurën e përsëritni çdo ditë.

Kjo procedure e perditshme do tju ndihmoje te keni dhembe te bardhe pa shkuar dhe shpenzuar lek tek dentisti, ndajeni me miqte tuaj qe ta ruani kete recete.