Këngëtari i famshëm grek Lefteris Pantazis ka deklaruar në një intervistë se ka shkuar me mbi 4000 gra. Pantazis është adhurues i seksit të bukur dhe nuk e ka mohuar kurrë.

Ai tha:

Unë mund të kem shkuar me më shumë se 4000 gra. Ato vinin në dhomën e zhveshjes. I falenderoj sepse edhe ato kanë kaluar mirë dhe unë kalova mirë.
Kujtojmë se Lefteris Pantazis është një emër i njohur edhe për publikun shqiptar, pasi para pak vitesh kënga e tij ‘Tope, tope o papagalos’ dëgjohej gjerësisht në vendin tonë. Ai ka bashkëpunuar edhe me këngëtarin shqiptar Devis Xherahu.