18-vjeçari amerikan Kevon Watkins ka marrë dë nim me bu rgim të përjetshëm pasi i mori jetën motrës së tij.

Motivi është i tmer rshëm. I riu e v rau motrën e tij, pasi u zu në për për passwordin e Wireless-it.

“Metro” shkruan se i riu kishte ndryshuar password-in në mënyrë që anëtarët e tjerë të familjes të mos e përdornin internetin.

Këtë gjë e kishte bërë me qël limin që të luante lojëra online.

Kjo ngjarje e rë ndë ka ndodhur 2 shkurt të vitit të kaluar.

Ai e kapi prej fyti të motrën për 15 minuta dhe e lëshoi kur erdhi pol icia. Por për vajzën ishte shumë vonë ajo kishte ndë rruar jetë.

Edhe pse u përpoqën ta kthenin në je të nuk ia dolën.

Burimi: Metro| Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania