Frankie Considine është vetëm 28 vjeçe, por ajo thotë se ka pasur 130 të dashur. Madje sipas asaj që tregon e reja, ajo ka fjetur me katër burra të ndyrshëm brenda një nate.

nimfomaniake

E reja tregon se nuk i intereson se çfarë mendojnë të tjerët për të sepse është e lirë dhe mendon se duhet shijuar çdo gjë në këtë jetë. Më tej ka shtuar:

“Ishte një përparësi për mua i vendosa marrë dhëniet e mia para punës dhe çdo gjëje tjetër.”

Vajza jetonte vetëm me babanë e saj, i cili kalonte shumicën e kohës në punë. Duke ndjerë dëshirën për vëmendje, Frankie po fliste me shumë djem në rrjetet sociale. Ajo shton:

Unë gjithmonë kam qenë një vajzë tërheqëse, më e hollë se shoqet e mia, dhe rritja ka qenë e vështirë për mua. Kështu që, me sa duket, kur mora atë vëmendje s*ksu ale, u lidha me të.”

Si tregon ajo kjo gjë e bëri të harronte se nëna e saj ka ndërruar jetë, por ajo është bërë e varur nga kjo gjë dhe thotë se nuk do të ndalet duke pasur sa më shumë të dashur.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

nimfomaniake