Koreografi i njohur, Albi Nako ishte së fundmi i ftuar në “Wake up”. Mes të tjerash, ai u ndal dhe te Elvana Gjata, për të cilën tha se do të ishte një super kërcimtare.

Këtë pjesë nga intervista e tij, këngëtarja e ka shpërndarë në Instagram duke e falenderuar. Elvana ka shkruar se në fakt po të mos ishte këngëtare, do ishte bërë kuzhiniere e shkëlqyer (jo kërcimtare), duke zbuluar kështu një tjetër talent të saj.

“Faleminderit Albi! Nëse nuk do kisha qenë këngëtare to të kisha eqnë një shefe kuzhine e shkëlqyer, po të them. Suksese, mjeshtër!”, ka shkruar ajo.