Një 56-vjeçar ka folur për kamerat pasi ka nisur një rutinë të pazakontë.

Ai tha se pasi nisi të pijë urinë për qëllime shëndetësore, akt ky i nxitur nga e dashura e tij, ka bërë që t’i dalin flokët sërish.

Brian nisi të shoqërohej me 30-vjeçaren Ruby në janar këtë këtij viti dhe nuk e kishte menduar kurrë të pinte urinën e tij.

Gjithçka ndryshoi kur ai njohur Rubin, e cila i rrëfeu të dashurit të saj tullac se e kishte praktikuar “terapinë me urinë” që në moshën 19-vjeçare.

Ai kishte nisur të bëhej komplet tullac kur njohu atë dhe vendosi t’i përshtatej stilit të saj të jetesës për të ndryshuar.

Ruby ka konfirmuar se 2 muaj pasi i dashuri i saj nisi të pinte urinë, flokët nisën t’i rriteshin.

Për më shumë se 10 vite ajo shpjegon se e ka përdorur këtë praktikë për të përmirësuar gjendjen e lëkurës së saj duke e fërkuar në fytyrë.

Burimi: Unilad | Përktheu dhe përshtati: JOQ Albania