Takimi i Andit dhe Teas solli shumë komente, teksa në studio ngjalli debate të nxehta. Ndërkohë gjatë puntatës së djeshme, çifti simpatik, Andi dhe Tea u përballën me pyetjet e publikut.

Andi dhe Tea/ Një histori e destinuar për të qëndruar 'pezull'… - Top  Channel

Një ndër pyetjet ishte nëse ajo e pëlqen më Elvisin apo ka ndryshuar mendim pas deklaratës së Andit. Në përgjigjen e saj, ajo tha se ka ende një vlersim të madh për djalin e tatuazheve.

Fill pas kësaj, reagoi edhe Andi me Elvisin, ku ky fundit tha se Tea, edhe pse thotë që ka respekt për të, nuk i flet më sepse nuk e lejon Andi.

PërPuthen/ Andi dhe Tea në takim, nisin akuzat: Andi je aktor… | IMA -  InfoMedia Albania

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur