Rudina Dembacaj është një nga moderatoret që flet gjithnjë pa dorashka, qoftë edhe për çështje personale e kjo është edhe një nga arsyet pse publiku e do shumë. Së fundmi Rudina i është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve në Instagram e një zonjë i bën një pyetje shumë pr ivate.

“Sa herë në javë bën se ks?”, është pyetja e ndjekëses, të cilës Rudina i përgjigjet: “Mendova se ishe burrë që bëje këtë pyetje. Qenke një zonjë. Meqë pyetja është e sinqertë, do përgjigjem sinqerisht. Unë nuk nuk bëj se ks, bëj dashuri”.

Në një tjetër përgjigje, Rudina tregon se është aq e dashuruar me Markun sa nuk mund ta shprehë as me fjalë e as me numra.

Kujtojmë që Rudina dhe Mark Frroku ku rorëzuan dashurinë e tyre me martesë, në ditën e parë të vitit 2021.