I suksesshëm në biznes, por aq edhe i famshëm në mediat rozë.

Elton Ilirjani është një ndër personazhet publik më të komentuar nëpër media, i cili ka pranuar hapur prirjet e tij se ksuale.

Në një lidhje me Skype nga SHBA për emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, biznesmeni reagoi ndaj aku zave dhe komenteve ne gative të qytetarëve lidhur me disa foto provokative që ka publikuar në rrjete sociale.

“Ngac mimin e bëra q ëllimisht se ka një përqindje shumë të lartë të komunistëve të heshtur dhe që flasin, e bëra me qël limin se Shqipëria nuk reagoi si Rumania, dhe e veja e di ktatorit vd iq si një zonjë në mes të Tiranës. Reagimi im erdhi për t’i thënë shoqërisë shqiptare të shkëputet nga njeriu i ndërtuar në ko munizëm.

Këta politikanë janë të gjithë pasardhës të tyre, ose janë fëmijë të Bllokut, ose kushërinjtë të Bllokut dhe njerëz të ardhur nga Partia e Punës, një vazhdim i ko munizmit i tmer rshëm dhe ti nuk g uxon të thuash një fjalë dhe aq më tepër të hedhësh një foto.

Shqiptarët nuk kanë mirëqenie dhe kur vjen puna kur iu sha jnë liderët bëhen keq. Shqiptarët e duan Enverin.

Po të shikosh komentet që bëjnë, vetëm 1 përqind sjellin besimin fetar si pr oblem, ndërkohë të gjithë thonë “Çohu Enver”. Po të ishte gjallë Enveri do të vinte të bënte dashuri me mua, kështu që shqiptarët të qetësohen se nuk janë gjërat ashtu siç duken.”, tha Ilirjani.