Ajo eshte nje nga moderatoret me te dashura per te gjithe teleshikuesit.

Rudina Magjistari vazhdon të korrë suksese në karrierën e saj televizive dhe ne ditet e sotme ku ka mbi 20 vjet qe ajo nuk nda let dhe emsionet e saj jane teper te bukura.

Rudina gjendet pranë shqiptarëve, dhe kurrë nuk diti të plakej as në profesion e as në pamje.

Në galerinë e bashkëngjitur lajmit, mund të shikoni transformimin e Rudina Magjistarit nga dita e parë në televizion deri më sot.

Mund të ha bi teni, por është e vërteta, Rudina Magjistari nuk di të plaket!

Dhe ne i urojme dite te bukura me familjen e saj.