Producenti shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea ka vendosur që natën e ndërrimit të vitit ta kalojë jashtë Shqipërie.

Ai ka zgje dhur si destinacin Dubain për të pushuar për pak ditë.

Arditi ka publikuar një foto në I nstagram, ku shfaqet shumë i lumtur pranë së bijës, Anës dhe bashkëshortes, Anilës.

Si destinacion ai e zgjodhi Dubain, ndërsa nga atje ka publikuar fotografitë e para në rrjete sociale.

“Më në fund pak ditë pushimi”, ka shkruar ai krahas fotos, ku shihen teksa kanë vizituar Burj Khalifan dhe Kopshtin e Mrekullive.