Sindi është një ndër konkurentet më të përfolura dhe më të kritikuara negativisht në “Për’Puthen”.

Sindi tregon se i ka përjetuar keq komentet e ndjekësve pasi deklaroi se ska eksperienca s*ks uale.

“Ishte një s ulm ind irekt nga komentet, më bëri të ndjej shumë presion”- tregon ajo. Madje shprehet se disa herë është ndjerë e penduar që tregoi historinë e saj që në fillim. “Ndoshta nuk duhet ta thoja që në fillim”.

Shumë ndjekës e quajtën të gabuar deklaratën e Sindit që kur hyri dhe të tjerë e konsideruan të gënjeshtërt.

Debat i ashpër në “PërPuthen”- Sindi i kthehet të gjithëve: Më keni  bullizuar për virgjërinë - Lifestyle

Sindi, “kërcimi është tradhëti ndaj meje, nuk duhet ta pranoje”– Përputhen  18 Nëntor 2020 - YouTube