Aktorja e njohur Koraima Torres, e njohur ndryshe me rolin e saj Kasandra mbushi, ka mbushur 47 vjeç në qershor të këtij viti, dhe ajo ende duket fantastike, transmeton Gazeta Metro.


Dihet që aktorja stërvitet rregullisht, dhe rezultatet mund të shihen në fotografitë e saj në Instagram, dhe tani aktorja e famshme po përflitet për fotografitë e saja me bikini.

Disa nga komentet janë se koha me të vërtetë ka ndaluar për të, pavarësisht moshës së saj, ajo duket mahnitëse.

Edhe pse kanë kaluar 28 vjet nga seriali, Kasandra duket më mirë se kurrë.